logoWSVGHwebsite h150

prikbord

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier.

vaarwens

Wij ontvingen op 16-2-2021 van de Stichting SMWR een interessant Inspiratiedocument met als titel "Fundamentele bouwstenen voor de integrale inrichting van de Randmeren deel 1". Klik hier om het document te downloaden. De SMWR is geen wetenschappelijk instituut of adviesbureau maar een Stichting met een praktische opdracht: het maaien van een aantal plaatsen waar waterplanten zich het meest hinderlijk voor de waterrecreatie manifesteren. Het bestuur bestaat uit representanten van watersportverenigingen en -bedrijven in het gebied van de randmeren. In dit gezelschap zijn niet alleen de nodige praktische inzichten in de recreatieve, economische en maatschappelijke betekenis van het gebied samengebracht, maar ook kennis van én waardering voor de bijzondere natuur- en landschapswaarden. De gezamenlijke bestuursleden beschikken daarbij over een breed, functioneel netwerk. Bij het schrijven van de notities van de SMWR wordt ruim uit deze bronnen geput. Tegen deze achtergrond moet deze notitie worden gelezen als een goed gefundeerd inspiratiedocument.

vaarwens

 Vaarwens: Nog één dag zorgeloos genieten met hun naasten

Dat kan bij Stichting Vaarwens. Wij verzorgen al 13 jaar, geheel kosteloos, Vaardagen voor mensen die te horen hebben gekregen te zijn uitbehandeld.
Met goed opgeleide schippers en gastheren en dames vaart het schip de Vaarwens het hele jaar door.
In de zomer vanuit Jachthaven Waterland, Monnickendam en in de herfst/winter vanuit de KNZ&RV Muiden en de Amsterdam Marina.
Want ook in de winter varen we en is het prachtig op het IJ, het buiten IJ en langs de grote zeehavens van Amsterdam.

Jullie ligplaatshouders beseffen zich als geen ander hoe mooi en rustgevend een dag op het water kan zijn.
Je laat al je zorgen aan wal en maakt een heerlijke herinneringen.

Weet u iemand die is uitbehandeld? Iemand die nog een dag met eigen mensen om zich heen wil genieten
van het varen en het samen zijn?
Aanmelden kan via de site https://www.stichtingvaarwens.nl/contact/intakeformulier-vaarwens
Als liggend vervoer nodig is dan wordt dat ook door ons geregeld.

Wij willen jullie bij deze vragen om deze mail onder de aandacht van jullie gasten te brengen, zodat niemand meer hoeft te zeggen “had ik dat maar geweten want….”

boeienboot

Het Watersportverbond heeft een elektronische leeromgeving tot "Club Official niveau 1". Deelname is gratis.

Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in de Race Office? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie?
In de serie gratis online cursussen leert men per functie de belangrijkste zaken, die nodig zijn voor die functie. Alle cursussen zijn gratis op laptop, tablet of smartphone te volgen en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn te vinden via www.elowatersportverbond.nl

pijl naar boven