logoWSVGHwebsite h150

prikbord

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier.

zeilwereld

Beste vereniging,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er op het gebied van magazines, zowel in print als online, het een en ander verloren is gegaan aan gerenommeerde titels voor de water- en zeilsport.

Om de lacune die er is ontstaan enigszins op te vangen is er nu Zeilwereld; een online platform met informatie en nieuws over toerzeilen, wedstrijdzeilen, verslagen van zeilers die onderweg zijn, video’s, podcasts, en meer. We kruipen in de huid van de zeiler, we schrijven over wedstrijdzeilen en geven natuurlijk ook tips & tricks, testen verschillende soorten zeilboten, reviewen producten en houden bij wat er op de zeilagenda staat.

boeienboot

Het Watersportverbond heeft een elektronische leeromgeving tot "Club Official niveau 1". Deelname is gratis.

Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in de Race Office? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie?
In de serie gratis online cursussen leert men per functie de belangrijkste zaken, die nodig zijn voor die functie. Alle cursussen zijn gratis op laptop, tablet of smartphone te volgen en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn te vinden via www.elowatersportverbond.nl

pijl naar boven