logoWSVGHwebsite h150

prikbord

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier.

boeienboot

Het Watersportverbond heeft een elektronische leeromgeving tot "Club Official niveau 1". Deelname is gratis.

Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in de Race Office? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie?
In de serie gratis online cursussen leert men per functie de belangrijkste zaken, die nodig zijn voor die functie. Alle cursussen zijn gratis op laptop, tablet of smartphone te volgen en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn te vinden via www.elowatersportverbond.nl
Iedere cursus duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics, animaties. Men kan op elk gewenst moment een hoofdstuk volgen en later weer verder gaan. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als men alle meerkeuzevragen goed heeft beantwoord, dan ontvangt men een digitale Badge. Men wordt dan geregistreerd als ‘Club Official’ in de functie waarvoor men de cursus heeft afgerond. Na het afronden van de volledige reeks, is men "Allround Club Official".

 

(advertentie)

limburg

(advertentie)

(advertentie)

ruudkooij