logoWSVGHwebsite h150

prikbord

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier.

zeilwereld

Beste vereniging,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er op het gebied van magazines, zowel in print als online, het een en ander verloren is gegaan aan gerenommeerde titels voor de water- en zeilsport.

Om de lacune die er is ontstaan enigszins op te vangen is er nu Zeilwereld; een online platform met informatie en nieuws over toerzeilen, wedstrijdzeilen, verslagen van zeilers die onderweg zijn, video’s, podcasts, en meer. We kruipen in de huid van de zeiler, we schrijven over wedstrijdzeilen en geven natuurlijk ook tips & tricks, testen verschillende soorten zeilboten, reviewen producten en houden bij wat er op de zeilagenda staat.

elfsteden

Watersportvereniging De Meeuwen uit Leeuwarden organiseert van 20 tot en met 25 juli de Friesche Elfstedenweek te water. Voor de 25e keer varen langs de 11 Friese steden met motorboten, sloepen, kano's en SUP-boards. Zij nodigen ons uit om deel te nemen aan deze tocht . Het is een jubileumjaar en zij willen dat er een groot aantal deelnemers meedoet. 

Sinds 1946 is W.V. de Meeuwen 24 keer alleen verantwoordelijk geweest voor de Elfstedentocht te water. In 2020 maakt W.V. de Meeuwen dankbaar gebruik van de extra organisatiekracht van Koninklijke Watersportvereniging Frisia uit Grou. Beide verenigingen willen van deze 25e editie de mooiste en grootste Elfstedentocht te Water maken van de afgelopen 75 jaar.
In deze week kunt u genieten van de prachtige meren, kanalen en vaarten, die de provincie Fryslân rijk is. In deze week doet u uiteraard de Friese 11 steden aan en in 6 daarvan wordt ook overnacht, inclusief de start- en finishplaats Leeuwarden.

boeienboot

Het Watersportverbond heeft een elektronische leeromgeving tot "Club Official niveau 1". Deelname is gratis.

Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in de Race Office? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie?
In de serie gratis online cursussen leert men per functie de belangrijkste zaken, die nodig zijn voor die functie. Alle cursussen zijn gratis op laptop, tablet of smartphone te volgen en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn te vinden via www.elowatersportverbond.nl

pijl naar boven