logoWSVGHwebsite h150

prikbord

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier.

vaarwens

Wij ontvingen op 16-2-2021 van de Stichting SMWR een interessant Inspiratiedocument met als titel "Fundamentele bouwstenen voor de integrale inrichting van de Randmeren deel 1".

vaarwens

Stichting Vaarwens

Als iemand nog mooie herinneringen wil maken hebben wij de mogelijkheid om een heerlijke dag te varen op het geheel aangepaste schip de Vaarwens. Geheel kosteloos nemen wij de gast samen met zijn/haar naasten mee over de Amsterdamse wateren, binnen op het IJ en de Amstel of naar buiten, Muiden Pampus, naar Zaandam, de Zaanse Schans.

boeienboot

Het Watersportverbond heeft een elektronische leeromgeving tot "Club Official niveau 1". Deelname is gratis. Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in de Race Office? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie? In de serie gratis online cursussen leert men per functie de belangrijkste zaken, die nodig zijn voor die functie. Alle cursussen zijn gratis op laptop, tablet of smartphone te volgen en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn te vinden via www.elowatersportverbond.nl

(advertentie)

(advertentie)

(advertentie)

pijl naar boven