pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...

Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier. Wilt u ook iets op het prikbord hangen? Stuur dan een mail naar het secretariaat.

Prikbord

botterdagOpen Botterdagen Huizen
4 mei 2019 (van 10-16u)
2 september (van 10-17u)
Bezoekers kunnen (tegen een geringe bijdrage) meevaren op één van de drie botters op het Gooimeer. Aan de kade ligt een botter voor bezichtiging waar uitleg wordt gegeven over het visserijverleden van de bottervloot van de Zuiderzee. Er worden rondleidingen gegeven, er is live muziek. Er wordt verse paling gerookt en de smederij heeft haar deuren geopend. In de tent wordt getoond hoe vroeger netten werden “gebreid” en hoe de zeilen werden genaaid voor de Huizer botters. Voor de jeugd van 12-18 jaar is er naast de botters ook een originele schouw: de HZ 274 te bewonderen. Meer info: Open Botterdagen

reddingbootdagReddingbootdag o.a. Huizen en Blaricum

11 mei 2019

Maak kennis met de vrijwilligers en het materieel van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. De 45 reddingstations zijn op Reddingbootdag geopend voor publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Ieder reddingstation heeft een eigen programma. Klik hier voor het programma per reddingstation op het specifieke reddingstation. Reddingbootdag is ieder jaar een gezellig druk bezocht evenement. Meevaren is helaas geen garantie. 

concert1Huizer Havendag

22 juni 2019

De organisatie werkt op dit moment aan het programma.
Men kan alvast verklappen dat er weer een Haringrace komt, een markt, een vlootschouw van bijzondere dienstvaartuigen en demonstraties. Ook de historie krijgt een plek.

Meer info: Huizerhavendag