Toelichting

pluspng.com/pin-png-black-and-white-4381.htmlGooierhaven heeft geen fysiek prikbord...

Regelmatig ontvangen we berichtjes, met het verzoek om deze op het prikbord te hangen. Dat doen we dan hier. Wilt u ook iets op het prikbord hangen? Stuur dan een mail naar het secretariaat.

Prikbord

Vrijdag 1 november om 20uur is Frieda Fennell te gast in 't Foksel.

Frieda geeft een lezing over 'Kapitein van mijn Geluk', dat ze schreef naar aanleiding van de wereldse zeilreis op haar zeilboot "Puff the Magic Dragon".
Aan de hand van exotische, hilarische en verdrietige anekdotes over twee jaar zeilen langs Atlantische kusten, handvatten voor reflectie en geluk.

Iedereen is welkom in 't Foksel, Energieweg 5, 1271 EC Huizen

Inloop vanaf 19.30, lezing start om 20uur

70496459 1341904755972321 6658806056065433600 o

logo huizer havendagDe Huizer Havendag 2020 staat gepland voor 9 mei en heeft als thema: "Opening van het vaarseizoen". De dag valt samen met de landelijke redingsbotendag van het KNRM station.
gooimeerzeilenZeilcursus

Heb jij altijd al willen leren zeilen, of wil je beter kunnen zeilen? Stichting Gooimeerzeilen organiseert ook dit seizoen weer zeilactiviteiten voor jong en oud, beginners en ervaren zeilers. Iedere avond en in het weekend geven we les op het Gooimeer. Onze enthousiaste schippers leren je graag de fijne kneepjes van het zeilen. We bieden groepslessen op onze valk, randmeer of waarschip. Daarnaast kan in overleg ook met je eigen boot gevaren worden. Een ervaren groep enthousiaste vrijwillige schippers zet zich ook komend zeilseizoen in om jongeren en volwassenen de liefde voor het zeilen over te brengen! Samen met een schipper en andere geïnteresseerden zeil je in een kielboot en leer je de fijne kneepjes van het zeilen. Alle dagen van de week zeilen we vanuit de Oude Haven in Huizen op het Gooimeer.