logoWSVGHwebsite h150

zeilen

Informatie over zeilwedstrijden en zeiltochten, georganiseerd vanuit Huizen. De organisatie van de Zeilwedstrijden en het onderhoud van het startschip vindt plaats samen met zustervereniging AVOH.

beker

 

Veertien zomeravondwedstrijden op de dinsdagavonden op het Gooimeer. Zie de wedstrijdkalender. Geldende reglementen zijn vermeld in het wedstrijdboekje. Deelname €25,--  Start tot nader orde uitgesteld, zolang de 1.5 m afstand regel geldt op boten.

Uitslagen in het clubgebouw van AVOH of het havenrestaurant BOOT.

De banenkaart 2021 heeft als randvoorwaarde dat na de start binnen de recreatiebetonning gebleven moet worden. De belangrijkste wijziging voor 2021 betreft het kunnen benutten van het vaarwater tussen GM34 en GM36 en tussen GM38 en GM40, door verlegging van de recreatiebetonning.

Inschrijving kan via dit formulier.

wedstrijdgebiedklein

 

nekaannek

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 organiseert WSV AVOH en WSV Gooierhaven de traditionele Nek-aan-Nek race voor single-handed, double-handed en multi-handed zeiljachten. Klik hier voor de reglementen (wedstrijdboekje)

Het Palaver wordt gehouden op vrijdag 20.00 uur in clubhuis 't Foksel van de AVOH te Huizen. Tijdens het Palaver worden o.a. starttijd, procedure, brugpassage en aankomst te Hoorn bekend gemaakt. Uiteraard wordt er na het eerste deel in Hoorn aan boord gezellig nagepraat. Zondag staan er bij aankomst in Huizen een heerlijke BBQ én prachtige prijzen klaar. 

Klassen:
N - klasse - ‘Singlehanded’
E - klasse - ‘Doublehanded’
K - klasse - ‘Multihanded’, meer dan 2 opvarenden

Uitslagen en prijsuitreiking:
De uitslagen worden op de zondagavond om ca. 18.00 uur in het clubgebouw AVOH bekend gemaakt.

Banenrooster en starttijden:
Zaterdag - 10.00 uur: Start Gooimeer, Finish Hoorn via NEK(Sport G)
Zondag - 9.00 uur: Start Hoorn, Finish Gooimeer

De jachten kunnen worden ingeschreven door het inschrijfformulier volledig in te vullen via de websites en het inschrijfgeld van € 15,00 te voldoen op IBAN rekening NL08RABO0329976451 t.n.v. wsv AVOH o.v.v. Nek 2021. Tevens geeft het inschrijfformulier de mogelijkheid zich in te schrijven voor de barbeque op zondag namiddag.

Inschrijven kan hier.

signalflag1

100 mijls solo race

medio september 

100 mijls Solo race verdeeld over 4 dagen. Dagelijks wordt een wedstrijdbaan gevaren van ca 20 mijl.

Dinsdagavond verzamelen in Pampushaven, waar omstreeks 20.00u het palaver zal plaatsvinden. Dagelijks zal er om 10.00u gezamenlijk worden gestart. Woensdag van Pampushaven naar Enkhuizen. Donderdag van Enkhuizen via VF-B naar Medemblik. Vrijdag van Medemblik naar Hoorn. Zaterdag vanuit Hoorn huiswaarts. Prijsuitreiking vrijdagmiddag ca 17.00 uur in Hoorn. Laat even weten of je van plan bent om deel te nemen door een  mail te zenden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 06_55_89_52_34

bibbertocht

 eind oktober

Jaarlijkse toertocht voor zeilboten in eind oktober, tegelijkertijd met de Bontekoewedstrijden in Hoorn. Vertrek vrijdag ca 8.00u richting Enkhuizen of omgeving. Op zaterdag om ca 10.00u naar Hoorn en op zondag ca 10.00u weer naar huis. In 2020 naar de Markerwadden en Hoorn.

 

(advertentie)

limburg

(advertentie)

(advertentie)

pijl naar boven