logoWSVGHwebsite h150

zeilen

Informatie over zeilwedstrijden en zeiltochten, georganiseerd vanuit Huizen. De organisatie van de Zeilwedstrijden en het onderhoud van het startschip vindt plaats samen met zustervereniging AVOH.

beker

klik hier voor de uitslagen van 2021.

De Wedstrijdcommissies AVOH/Gooierhaven.

bibbertocht

Beste Bibberaars,

Wij willen ook dit jaar, als afsluiting van het seizoen 2021, een najaarstocht organiseren op het Markermeer / IJsselmeer en als het weer het toelaat, voor de liefhebbers over de Noordzee. Ook 2021 is door het Coronavirus een vreemd jaar en er zijn nog veel dingen die niet als vanouds kunnen. Toch willen we ook dit jaar, in het weekend dat de wintertijd in gaat, er weer een mooie en leuke tocht van maken! Dit jaar is dat het weekend van (29), 30 en 31 oktober.

We zijn de afgelopen jaren op de zaterdagavond vaak te gast geweest bij WSV Hoorn waar we met z'n allen aan de stamppotmaaltijd aanschoven. Daarna was er dan het feest van de Bontekoe-race. Helaas gaat dit jaar vanwege de Corona maatregelen het feest weer niet door en het is nog onzeker of er een Bontekoe-race zal zijn.
Ook wordt er bij WSV Hoorn dit jaar een aantal steigers vernieuwd waardoor er voor ons in het bibber-weekend geen ligplaatsen zijn. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, we kunnen bijvoorbeeld ook met z'n allen in de oude havenkom van Hoorn gaan liggen. Of we op de zaterdagavond bij WSV Hoorn gezamenlijk aan een stamppotmaaltijd kunnen aanschuiven is op dit moment nog niet bekend maar daar krijg je later nog meer informatie over. Er is dus nog een aantal zaken niet helemaal zeker maar dat we met z'n allen een leuke zeiltocht kunnen gaan maken staat vast!

Inschrijven kan hier. 
Verdere info volgt.....

 

(advertentie)

accu

(advertentie)

(advertentie)

ruudkooij
pijl naar boven