logoWSVGHwebsite h150

zeilen

Informatie over zeilwedstrijden en zeiltochten, georganiseerd vanuit Huizen. De organisatie van de Zeilwedstrijden en het onderhoud van het startschip vindt plaats samen met zustervereniging AVOH.

bontekoe

23-25 oktober 2020

Het nieuws over de nieuwe corona-maatregelen kan jullie, net als ons, niet zijn ontgaan. De nieuwe corona-maatregelen staan het niet toe om een georganiseerde groepsactiviteit met meer dan 4 personen te houden. Helaas houdt dit ook voor ons in dat de bibbertocht, zoals we die gewend zijn, niet centraal kan worden georganiseerd. We zullen o.a. geen ligplaatsen en stamppotmaaltijd in Hoorn reserveren. Je kan niet bij een restaurant eten (vaak wel afhalen) en bij het gezellig met elkaar aan boord borrelen dient er rekening te worden gehouden met de huidige maatregelen.

Het is aan jullie zelf of je een ‘eigen’ bibbertocht wilt gaan varen als je deze dagen al vrij had gepland. Ik ben in ieder geval van plan om het bibbertocht-weekend samen met Anja fijn te gaan zeilen. Als je van plan bent om net zoals wij dat weekend te gaan varen, laat dit dan even weten door een reactie te geven op deze mail.

Groeten,

Ernst (ook namens Stanley en Bart)

 

pijl naar boven