logoWSVGHwebsite h150

wie zijn wij

De vereniging is opgericht in 1964 en staat in principe open voor alle watersporters. De vereniging heeft een actieve afdeling voor motorbootvaarders en zeilers. De vereniging heeft haar domicilie op de jachthaven `t Huizerhoofd te Huizen. Havenrestaurant BOOT, gevestigd op de jachthaven, is onze gastheer bij verenigingsactiviteiten, zoals vergaderingen, maaltijden, lezingen etc. Een overzicht van onze activiteiten is terug te vinden in de agenda. Ook geeft de vereniging het clubblad de "Scheepsbel" uit. 

Postadres: Ambachtsweg 65, 1271AL Huizen. Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bank: NL26 INGB 0000 7318 05

logombc

Leden met een motorboot vinden elkaar in de Motorbotenclub (MBC) en organiseren jaarlijks tochten met de boot en in de wintertijd gezellige bijeenkomsten.

Contactpersoon
Klarie Kooij

logozeilen

Zeilwedstrijden en zeiltochten worden georganiseerd samen met zustervereniging AVOH of in groter verband met andere watersportverenigingen rond het Gooimeer.

Contactpersoon
Hans Bakker

logoactiviteiten

De vereniging organiseert activiteiten, zoals sprekers over de watersport, maar ook gezelligheid. Daarbij zijn soms niet-leden van harte welkom.

Contactpersoon
Klarie Kooij

Clary Vos

Jan Wiemer

Roeland Bijlard

Arjen Jongsma

Gerry Molenaar-Scholten

Joop Engel

Theo Puijk

Jan Kos

Remco van Dijk

Ilona Bakker

Hans Bakker

pijl naar boven